Bemutatkozás

A TELETÁL CSOPORT megújulását, átalakulását célzó stratégiai folyamatokkal összhangban, a HR terület tevékenységének megerősítését, frissítését is határozott feladatként tűztük ki. Ezért is jött létre egy önálló, jól áttekinthető, könnyen használható karrier oldal.

 

A Teletál

Nem lehet olyan pörgős, munkás az élet, hogy ne férjen bele egy szusszanás, hogy ne szánjunk időt egy jó ebédre. Nemcsak a test igényli a tápanyagokat, hanem a lélek is a megszokott, házias ízeket, vagy életmódunkhoz, egyedi igényeinkhez illő étrendet. A Teletál tökéletes megoldást kínál mindazoknak, akik nem érnek rá mindennap bevásárolni vagy ebédet, vacsorát készíteni, de mégis szeretnének teljes értékű, valódi fogásokat a kényszermegoldások helyett.

 

Megújultunk!

Új szlogenünket a világ legaranyosabb szakácsai, a gondoskodó anyukák ihlették: 

"Rendelj rendes ételt!"

 

A mi márkánk, a mi konyhánk

Fogásainkat Magyarország egész területére szállítjuk dunakeszi központunkból, ahol a közel 300 fős konyhánk és saját pékségünk működik. Ragaszkodunk hozzá, hogy ételeinket mindig a legjobb minőségű alapanyagokból készítsük el, és hogy vásárlóink mindig széles választékból válogathassanak. A legmagasabb higiéniai elvárásoknak megfelelően, piacképes árakon.

További állásajánlataink

Nagyüzemi konyhánkba keresünk ANYAGMOZGATÓ, ÁRUKIADÓ munkatársat!

Feladataid

:: kész ételek hűtőben történő anyagmozgatása
:: kész ételek mérése, mennyiségi átvétele – kiadása, árurendezés

Munkaidő

vasárnap - csütörtök 07-15 h

Elvárások

megbízhatóság
monotonitás tűrés
precizítás
minimum szakmunkás végzettség

Juttatás

stabil bérezés
napi étkeztetés
céges telefonkártya
tisztasági csomag
utazási támogatás

Munkavégzés helye

DUNAKESZI

Jelentkezni a +3620 778-1576 telefonszámon lehet