ÉTELFUTÁR _ BUDAPEST

Leírás: 

Biztosak vagyunk benne, hogy ez a munka ár-érték arányban a legjobbak között van! 

Hétfőtől péntekig dolgozunk, ugyan korán kezdünk, de délben, 13 órakor már otthon vagy és hétvégéid teljesen szabadok...

Ha nálunk fogsz dolgozni, rövidesen látni fogod, hogy az élet nem csak munkából áll, ott a sok szabadidő, mindenre! És a fizetés is nagyon jó!

Dunakeszire kell bejárni, innen indulnak a járatok. Az első két hónapban a munkád legfontosabb része a betanulás lesz! Amikor ez megtörtént, akkor helyettesíteni fogsz azokon a területeken, ahonnan kiesik egy futár kolléga. És a legnagyobb motiváció, hogy egyszer lesz egy önálló területed, meglévő ügyfélkörrel. Saját autóval dolgozunk, de van rá támogatás.

A szebbik nem képviselőitől is várjuk a jelentkezéseket! Hölgyeim, lányok, ez már régen nem csak férfi szakma, futárjaink egynegyede női dolgozó, és tapasztalataink alapján nagyon sikeresek ezen a pályán!

A munkavégzés helye: Budapest, Pest megye egyes részei - Dunakeszi indulással

 

Elvárás:

  • középfokú végzettség (szakiskola, szakmunkásképző, szakközépiskola)

  • saját autó

Előny: 

Szerencsés, ha szállításban, vagy értékesítésben van némi tapasztalatod, de semmiképpen nem elvárás.

A szakmánk odafigyeléssel, szorgalommal és kitartással megtanulható, és mi azon vagyunk, hogy az új kollégákat megfelelően betanítsuk, segítsük! 

 

Fényképes szakmai önéletrajzot kérünk, az allas[at]teletal[dot]hu e-mail címre. A levél tárgyába kérjük beírni, hogy "ÉTELFUTÁR _ BUDAPEST". Köszönjük!

A maximális feltölthető fájlméret: 2 MB Engedélyezett formátumok: rtf, odf, pdf, doc, docx, zip
Jelentkezz az állásra!

További állásajánlataink

Nincs szakmád, csak 8 osztályt végeztél? Nálunk nem probléma, a munkakör betöltéséhez nem kérünk végzettséget, csak lelkesedést és pozitív hozzáállást! Minden mást megtanítunk Neked ...

munkatársat keresünk Dunakeszire.

A munka jellegéből adódóan leginkább férfi munkavállalókat várunk!

Nagyüzemi konyhánkra várjuk HENTESEK / KONYHAMÉSZÁROSOK jelentkezését!