ÉTELFUTÁR _ BUDAPEST

Leírás: 

A jelentkezésnél mindenképpen előny, ha Dunakeszin, vagy 20-25 km-es vonzáskörzetében laksz, mert járataink Dunakesziről indulnak, tehát napi hétfőtől péntekig a kora reggeli órákban Dunakeszire kell bejönni!

 

Korán kezdünk, de délben, 13 órakor már otthon vagy és a hétvégéid teljesen szabadok!

 

Folyamatosan tudunk munkát biztosítani, akkor is, ha esetleg újra járványhelyzet lesz, persze a megfelelő szabályok betartása mellett!

 

A munkád legfontosabb része, hogy a megrendelt ételeket eljuttasd a megrendelőknek. Ügyfeleink szemében Te leszel cégünk arca, veled fog találkozni szinte nap mint nap. Munkád eredményeképpen folyamatosan bővülhet ügyfélköröd, fejlődsz és fejlődik vállalatunk is.

 

Mindenki a saját autójával dolgozik és erre megkapja a szükséges támogatást.

 

A szebbik nem képviselőitől is várjuk a jelentkezéseket! Hölgyeim, lányok, ez már régen nem csak férfi szakma, futárjaink egynegyede női dolgozó, és tapasztalataink alapján nagyon sikeresek ezen a pályán!

 

A munkavégzés helye:  Budapest, Pest megye egyes részei

 

Elvárás:

  • középfokú végzettség (szakiskola, szakmunkásképző, szakközépiskola)

  • saját autó

Előny: 

Szerencsés, ha szállításban, vagy értékesítésben van némi tapasztalatod, de semmiképpen nem elvárás. A szakmánk odafigyeléssel, szorgalommal és kitartással megtanulható, és mi azon vagyunk, hogy az új kollégákat megfelelően betanítsuk, segítsük! 

 

Fényképes szakmai önéletrajzot kérünk, az allas[at]teletal[dot]hu e-mail címre. A levél tárgyába kérjük beírni, hogy "ÉTELFUTÁR _  BUDAPEST". Köszönjük!

A maximális feltölthető fájlméret: 2 MB Engedélyezett formátumok: rtf, odf, pdf, doc, docx, zip
Jelentkezz az állásra!

További állásajánlataink

Nagyüzemi konyhánkba keresünk ANYAGMOZGATÓ, ÁRUKIADÓ, HŰTŐPAKOLÓ munkatársat! Betanított munkára várunk jelentkezőket, kiemelt bérezéssel! Jelentkezz bátran, ha Dunakeszi környékén élsz, s nincs kedved ingázni!

Nagyüzemi konyhánkra várjuk HENTESEK / KONYHAMÉSZÁROSOK jelentkezését!

Üzemi konyhánkra, Dunakeszire